Coface România deschide un centru IT la București și recrutează 80 de specialiști

Coface România deschide un centru IT la București și recrutează 80 de specialiști
scris 29 mar 2017

Grupul Coface, expert în asigurarea de credit, va deschide un centru de dezvoltare IT în București, la începutul lunii aprilie, urmând să fie angajate 80 de persoane.

Toți specialiștii IT recrutați vor beneficia de programe de formare internă și externă.

“Suntem în căutarea de persoane care au experiență în tehnologia software, ca de exemplu AngularJS, PhoneGap, Spring MVC, Jackson, JSF, Struts etc., persoane cu mintea deschisă și o gândire tehnică. Avem nevoie de oameni care au cunoștințe de limba engleză, au dorința de a învăța și de a face parte dintr-o companie multinațională, care deține o varietate de proiecte provocatoare”, a declarat Eugen Anicescu, Country Manager Coface România.  

Marile companii de IT&C, outsourcing și BPO se extind, angajează masiv și caută clădiri de birouri ultramoderne CITEȘTE ȘI Marile companii de IT&C, outsourcing și BPO se extind, angajează masiv și caută clădiri de birouri ultramoderne

Coface este prezent, în mod direct sau indirect, în 100 de țări, oferind clienților din aproximativ 200 de state acoperiri ale asigurărilor de credit.

Grupul Coface, lider mondial în asigurările de credit, oferă unui număr de 50.000 de companii din întreaga lume soluții de protejare împotriva riscului financiar de neplată a clienților proprii, atât pe piața internă, cât și pentru export.

Grupul are 4.300 de angajați și o cifră de afaceri consolidată de 1.411 miliarde euro în 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
coface romania
centru it