Curtea Supremă decide că Apple își poate păstra, deocadamtă, sistemul de plăți din App Store

Curtea Supremă decide că Apple își poate păstra, deocadamtă, sistemul de plăți din App Store
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 aug 2023

Curtea Supremă a blocat temporar o decizie a unei instanțe de Apel care spunea că Apple a încălcat legea din California prin blocarea sistemelor terțe de plată. După această decizie, Apple poate să păstreze, cel puțin deocamdată, sistemul folosit și până acum pentru aplicațiile livrate prin App Store.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Curtea Supremă a Statelor Unite a decis să respingă cererea Epic prin care acesta încerca să forțeze Apple să deschidă calea altor sisteme de plată decât cel propriu cu efect imediat.

Apple plănuiește o mică revoluție. Specialiștii susțin că va produce confuzie CITEȘTE ȘI Apple plănuiește o mică revoluție. Specialiștii susțin că va produce confuzie

Astfel, Apple poate să-și păstreze în continuare sistemul de plăți impus aplicațiilor și jocurilor distribuite prin App Store pe iPhone, iPad și celelalte dispozitive ale companiei.

Întreagă luptă dintre cele două companii s-a dus în jurul comisionului de 15/30% oprit de Apple pentru vânzarea aplicațiilor și microtranzacțiilor făcute în cadrul acestora.

Niciuna din cele două companii nu au comentat încă decizia Curții Supreme.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
curtea supremă
proces
epic