WhatsApp lansează o funcție de partajare video a ecranului

WhatsApp lansează o funcție de partajare video a ecranului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 aug 2023

Facilitatea prin care conținutul ecranului poate fi partajat în timpul apelurilor video realizate cu WhatsApp a ieșit din beta și a fost lansată oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După mai multe luni de testare, WhatsApp a lansat funcția de screen sharing. Aceasta poate fi folosită în timpul apelurilor video, eliminând nevoia de a instala în acest scop o aplicație dedicată, precum Zoom, Google Meet sau Microsoft Teams.

Noua facilitate poate fi accesată prin intermediul butonului Share și permite utilizatorului să partajeze întregul ecran al dispozitivului sau doar o anumită aplicație.

iPhone 15 Pro ar putea oferi până la 2TB spațiu de stocare CITEȘTE ȘI iPhone 15 Pro ar putea oferi până la 2TB spațiu de stocare

Partajarea ecranului în timpul apelurilor video poate fi folosită atât pe verticală, cât și pe orizontală.

Meta, proprietarul WhatsApp, o promovează ca o funcție bună atât pentru business, pentru partajarea documentelor și a proiectelor, cât pentru familii, pentru arătarea unor fotografii sau planificarea de cumpărături.

Funcția de partajare a ecranului a început să fie implementată pe aplicațiile de iOS, Android și Windows, urmând să treacă mai multe zile până când va fi disponibilă pentru toți utilizatorii.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
whatsapp
partajare
video