Dezvoltatorul de chatboți Druid, parteneriat cu un important jucător din Emiratele Arabe Unite

Dezvoltatorul de chatboți Druid, parteneriat cu un important jucător din Emiratele Arabe Unite
scris 24 sep 2020

Druid, dezvoltator de chatboți înființat în 2018 de Liviu Drăgan, a semnat un parteneriat cu Atominos Consulting, unul dintre principalii furnizori de soluții de transformare digitală din Emiratele Arabe Unite, cu scopul de a oferi soluții de automatizare către companii din Asia-Pacific, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Parteneriatul se va concretiza în soluții de inteligență artificială conversațională (asistenți virtuali), care completează soluțiile de automatizare ale Atominos adresate companiilor din industrii ca petrol și gaze, sănătate, bunuri de larg consum sau finanțe.

Nou maxim istoric pentru euro CITEȘTE ȘI Nou maxim istoric pentru euro

Druid, înființată de Liviu Drăgan, fostul proprietar și șef al business-ului Total Soft, dezvoltă asistenți virtuali (chatboți) pentru companii mari, printre clienții săi numărându-se Banca Transilvania, BCR, Regina Maria, Dona, Asirom, Unicredit, BRD, EON, Agricover, Cărturești, Rompetrol, Garanti Bank.

În vară, Druid a semnat cu UiPath un parteneriat prin care inteligența artificială conversațională va fi adăugată platformei de "hiperautomatizare" end-to-end a unicornului fondat de Daniel Dines și Marius Tîrcă.

viewscnt
Afla mai multe despre
druid
atominos
chatboți
liviu dragan