Platformele Hulu și Spotify au creat un pachet comun de servicii

Platformele Hulu și Spotify au creat un pachet comun de servicii
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 apr 2018

Platformele Hulu și Spotify au creat un pachet comun de servicii, care va fi disponibil la prețul de 12,99 de dolari pe lună, scrie Deadline.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pachetul, numit „Spotify Premium, Now with Hulu”, oferă abonaților acces la muzica Spotify Premium, precum și la peste 75.000 de filme și producții TV disponibile pe Hulu, arată news.ro.

Cei care au deja abonament Spotify Premium au acces la noul pachet începând de miercuri, în timp ce noii abonați îl vor putea activa din vara acestui an.

Această idee a pornit de la succesul pe care îl are pachetul Spotify-Hulu pentru studenți, a explicat Tim Connolly, reprezentant al Hulu. „Este limpede că utilizatorilor le place să combine muzica și programele pentru televiziune”.

Facebook va alerta, de astăzi, utilizatorii ale căror date au fost folosite de Cambridge Analytica CITEȘTE ȘI Facebook va alerta, de astăzi, utilizatorii ale căror date au fost folosite de Cambridge Analytica

În ianuarie 2018, serviciul de streaming muzical Spotify anunță depășirea pragului de 70 de milioane de abonați care plătesc pentru acces.

Rețeaua americană de televiziune Hulu a înregistrat, în 2017, o pierdere de 920 de milioane de dolari, după ce proprietarii - Comcast, 21st Century Fox, Disney și Time Warner - au investit 1 miliard de dolari în platforma de streaming. Reprezentanții Hulu au declarat că, la finalul anului 2017, platforma avea 17 milioane de abonați doar în Statele Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
hulu