Platformele Hulu și Spotify au creat un pachet comun de servicii

Platformele Hulu și Spotify au creat un pachet comun de servicii
scris 11 apr 2018

Platformele Hulu și Spotify au creat un pachet comun de servicii, care va fi disponibil la prețul de 12,99 de dolari pe lună, scrie Deadline.

Pachetul, numit „Spotify Premium, Now with Hulu”, oferă abonaților acces la muzica Spotify Premium, precum și la peste 75.000 de filme și producții TV disponibile pe Hulu, arată news.ro.

Cei care au deja abonament Spotify Premium au acces la noul pachet începând de miercuri, în timp ce noii abonați îl vor putea activa din vara acestui an.

Această idee a pornit de la succesul pe care îl are pachetul Spotify-Hulu pentru studenți, a explicat Tim Connolly, reprezentant al Hulu. „Este limpede că utilizatorilor le place să combine muzica și programele pentru televiziune”.

Facebook va alerta, de astăzi, utilizatorii ale căror date au fost folosite de Cambridge Analytica CITEȘTE ȘI Facebook va alerta, de astăzi, utilizatorii ale căror date au fost folosite de Cambridge Analytica

În ianuarie 2018, serviciul de streaming muzical Spotify anunță depășirea pragului de 70 de milioane de abonați care plătesc pentru acces.

Rețeaua americană de televiziune Hulu a înregistrat, în 2017, o pierdere de 920 de milioane de dolari, după ce proprietarii - Comcast, 21st Century Fox, Disney și Time Warner - au investit 1 miliard de dolari în platforma de streaming. Reprezentanții Hulu au declarat că, la finalul anului 2017, platforma avea 17 milioane de abonați doar în Statele Unite.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
spotify
hulu