Doi directori Facebook părăsesc compania

Doi directori Facebook părăsesc compania
scris 15 mar 2019

Chris Cox, director de produs, și Chris Daniels, director WhatsApp, părăsesc compania Facebook după mai bine de un deceniu, potrivit New York Times.

Cox face parte din cercul apropiat al lui Mark Zuckerberg, CEO și cofondator al Facebook. El s-a alăturat companiei în 2005, ca inginer de sofware și a fost indispensabil în construirea News Feed-ului, scrie News.ro.

„De mai bine de un deceniu, am împărtășit același mesaj în care am crezut Mark și cu mine întotdeauna: istoria social media nu este încă scrisă, iar efectele ei nu sunt neutre”, a transmis Cox, joi, angajaților. „În rolul de creatori ai ei, trebuie să ne străduim să înțelegem impactul pe care îl are - tot ce e bun și tot ce e rău - și să muncim zilnic pentru a o îndrepta spre pozitiv, spre bine”.

Gigantul indian Infosys a deschis în București un centru de inovație digitală. Urmează unul de securitate cibernetică CITEȘTE ȘI Gigantul indian Infosys a deschis în București un centru de inovație digitală. Urmează unul de securitate cibernetică

„Aceasta este cea mai mare responsabilitate a noastră”, a adăugat el.

Zuckerberg a spus, la rândul lui, echipei că a discutat cu Cox ideea de a părăsi compania de câțiva ani. După 2016, el a fost de acord să rămână și să lucreze pe anumite teme.

„Îmi va lipsi cu adevărat Chris, dar sunt foarte recunoscător pentru tot ce a făcut în construirea acestui loc și pentru munca depusă în comunitatea noastră”, a precizat Zuckerberg.

Chris Daniels a coordonat WhatsApp după ce fondatorii seriviciului de mesagerie, Jan Koum și Brian Acton, au părăsit compania în urma ma multor neînțelegeri cu Zuckerberg, anul trecut.

În mesajului lui către echipă, Zuckerberg a lăudat activitatea lui Daniels, spunând că „este impresionantă diversitatea provocărilor pe care el ne-a ajutat să le depășim”.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
whatsapp
chris cox