După Trilulilu și LiveRail, antreprenorii Sergiu Biriș și Andrei Dunca lansează un nou proiect de tehnologie

După Trilulilu și LiveRail, antreprenorii Sergiu Biriș și Andrei Dunca lansează un nou proiect de tehnologie

Andrei Dunca și Sergiu Biriș

Profit.ro
Profit.ro
scris 1 sep 2020

Antreprenorii Sergiu Biriș și Andrei Dunca lansează proiectul Eventmix.live, platformă prin care organizatorii de evenimente pot organiza online, pe site-ul propriu, conferințe, workshopuri, webinarii, concerte sau cursuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este al treilea proiect pe care cei doi îl lansează împreună. Cei doi mai colaborat și în trecut, fiind co-fondatorii platformei românești de video sharing Trilulilu, achiziționată de compania Digitap, precum și LiveRail, companie de publicitate video online și unul dintre cele mai de succes startup-uri pornite de fondatori români, fondat în 2007 și achiziționat de compania Facebook în 2014

Unele dintre filmele și serialele originale sunt disponibile gratuit pe Netflix CITEȘTE ȘI Unele dintre filmele și serialele originale sunt disponibile gratuit pe Netflix

Eventmix.live se adresează tuturor celor care doresc să organizeze și să transmită online evenimente virtuale interactive, pe site-ul propriu, chiar dacă nu au experiență anterioară sau cunoștințe tehnice.

Platforma funcționează în prezent în versiune Private Beta, permițând astfel accesul treptat pentru un număr limitat de organizatori, și este disponibilă la nivel mondial, evenimentele putând fi transmise live de oriunde din lume, direct de pe site-ul organizatorului. Participanții pot urmări conținutul video și interacționa cu ceilalți participanți atât în varianta desktop, cât și pe dispozitivele mobile, de oriunde s-ar afla la momentul respectiv.

viewscnt
Afla mai multe despre
sergiu biris
andrei dunca
evenimente