Elon Musk anunță că Twitter va ”amnistia” unele conturi suspendate

Elon Musk anunță că Twitter va ”amnistia” unele conturi suspendate
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 nov 2022

Elon Musk a declarat că Twitter va acorda o „amnistie generală” conturilor suspendate începând de săptămâna viitoare, după ce a efectuat un sondaj privind dacă să facă acest lucru pentru utilizatorii care nu au încălcat legea sau s-au implicat în spam flagrant.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Într-un sondaj postat pe Twitter de Musk, 72,4% dintre cei peste 3,16 milioane de utilizatori care au participat au votat în favoarea reîntoarcerii pe platformă a celor care au fost suspendați, scrie News.ro.

DECIZIE Interdicția pentru administrație de a cumpăra software de la ruși - extinsă pentru a proteja secrete industriale CITEȘTE ȘI DECIZIE Interdicția pentru administrație de a cumpăra software de la ruși - extinsă pentru a proteja secrete industriale

”Poporul a vorbit”, a scris Musk, care a achiziționat Twitter luna trecută. „Amnistia începe săptămâna viitoare”, a anunțat el.

Săptămâna trecută, Musk, cea mai bogată persoană din lume, a restabilit unele conturi suspendate anterior, inclusiv cele ale fostului președinte  Donald Trump, site-ului satiric Babylon Bee și comediantei Kathy Griffin.

El a scris pe Twitter în octombrie că Twitter va forma un consiliu de moderare a conținutului „cu puncte de vedere foarte diverse”. Musk a spus că nu vor fi luate decizii majore privind conținutul sau restabilirea contului înainte de reunirea consiliului.

Schimbarea și haosul au marcat primele câteva săptămâni ale miliardarului ca proprietar al Twitter. El a concediat manageri de top, inclusiv pe fostul director executiv Parag Agarwal, și a fost anunțat că înalți oficiali responsabili cu securitatea și confidențialitatea au demisionat.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter