Elon Musk anunță că va introduce în curând apeluri vocale și video pe platforma online X (fostă Twitter)

Elon Musk anunță că va introduce în curând apeluri vocale și video pe platforma online X (fostă Twitter)
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2023

Miliardarul Elon Musk a declarat că intenționează să introducă apeluri vocale și video pe rețeaua sa de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, relatează dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Funcția va fi disponibilă pe telefoanele iPhone și Android, precum și pe PC-uri și computerele Mac de la Apple, a mai spus Elon Musk, adăugând că nu sunt necesare numere de telefon, scrie Agerpres.

VIDEO PROFIT NEWS TV Maratonul Vinului – Mircea Matei, director executiv crama Villa Vinea: Proiectul nostru acum are o valoare totală de 1,5 milioane euro. Undeva la 50% va fi subvenția pentru extinderea de crame CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Maratonul Vinului – Mircea Matei, director executiv crama Villa Vinea: Proiectul nostru acum are o valoare totală de 1,5 milioane euro. Undeva la 50% va fi subvenția pentru extinderea de crame

Rețeaua de socializare X este ca o "agendă de adrese globală", a mai scris el.

Anunțul face parte din planul lui Elon Musk de a transforma rețeaua Twitter, pe care a cumpărat-o pentru aproximativ 44 de miliarde de dolari, în noua platformă X, o "aplicație pentru orice".

Astfel de aplicații universale sunt populare în China, unde oamenii folosesc WeChat, de exemplu, pentru orice, de la teme online și până la tranzacții financiare.

Cu apeluri vocale și video, Elon Musk va intra pe o piață în care există deja numeroși concurenți și preferințe înrădăcinate ale utilizatorilor. De exemplu, apelurile audio și video sunt deja disponibile pe WhatsApp, Facebook Messenger și pe toate dispozitivele Apple prin intermediul serviciului Facetime al companiei.

Elon Musk nu a oferit detalii despre cât de repede va fi disponibilă funcția și dacă vor exista costuri suplimentare asociate cu aceasta.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
x
twitter