Elon Musk s-a gândit să condiționeze accesul pe platforma Twitter de plata unui abonament

Elon Musk s-a gândit să condiționeze accesul pe platforma Twitter de plata unui abonament
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 nov 2022

Elon Musk, noul proprietar al Twitter, s-a gândit să condiționeze accesul pe platforma Twitter de plata unui abonament, potrivit unui articol publicat de Platformer, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Platformer a spus că nu este clar cât de serioase ar putea fi planurile și a spus că o astfel de mișcare, dacă va fi implementată, ”nu pare iminentă”. Dar, aceasta arată cum Musk explorează modalități de a genera noi venituri de pe platforma pe care a achiziționat-o pentru 44 de miliarde de dolari, scrie News.ro.

O elvețiancă stabilită în Sulina promovează Delta Dunării pentru turiștii străini: Am venit cu bicicleta 3.000 de kilometri, acum șase ani și jumătate CITEȘTE ȘI O elvețiancă stabilită în Sulina promovează Delta Dunării pentru turiștii străini: Am venit cu bicicleta 3.000 de kilometri, acum șase ani și jumătate

El a spus recent că Twitter a avut deja o scădere ”masivă” a veniturilor, deoarece unii agenți de publicitate întrerup cheltuielile.

Accesul contra cost la nivelul întregii platforme marchează cea mai recentă idee a lui Musk despre cum să genereze venituri pentru Twitter.

Musk a prezentat, de asemenea, o serie de idei pentru un nou proces de verificare a utilizatorilor Twitter prin intermediul serviciului său de abonament Twitter Blue, ceea ce duce la confuzie cu privire la modificările politicii platformei și la pauzele de cheltuieli ale unor agenți de publicitate.

Un purtător de cuvânt al Twitter nu a fost disponibil imediat pentru a comenta.

Într-o serie de tweet-uri, Musk a spus că va oferi ”putere oamenilor” oferind verificare prin Twitter Blue pentru 8 dolari pe lună.

El a spus că participanții vor avea prioritate în mențiuni, răspunsuri și căutare, vor primi jumătate din câte reclame și vor putea posta videoclipuri și audio lungi.

Twitter a început să lanseze sâmbătă o actualizare a aplicației sale pentru unii utilizatori, în pregătirea pentru lansarea serviciului său reînnoit Twitter Blue, dar a amânat începerea până după alegerile de la jumătatea mandatului de marți.

Un director al Twitter a spus în weekend că serviciul nu este încă disponibil, dar că ”New Blue” va veni în curând.

CEO-ul Tesla și al SpaceX a achiziționat Twitter luna trecută, pentru 44 de miliarde de dolari, iar impactul său a fost simțit imediat.

El l-a revocat pe CEO-ul Parag Agrawal, precum și pe directorul financiar al Twitter și pe directorul juridic, pentru politici publice, încredere și siguranță, la preluarea companiei.

Twitter a concediat aproximativ jumătate din angajați câteva zile mai târziu.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter