Elon Musk s-a răzgândit în privința uneia dintre modificările majore pe care le-a decis la „X”

Elon Musk s-a răzgândit în privința uneia dintre modificările majore pe care le-a decis la „X”
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 nov 2023

Elon Musk a anunțat că platforma social media „X” pe care o deține va începe să afișeze din nou titlurile la știrile distribuite de utilizatori, răzgândindu-se astfel în privința unei decizii majore luate cu mai puțin de două luni în urmă, relatează Business Insider.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei

„Într-o actualizare viitoare, X va suprapune titlul în porțiunea superioară a unei casete de URL”, a anunțat miliardarul într-o postare făcută miercuri pe „X”, platformă pe care a cumpărat-o în octombrie anul trecut, după luni de negocieri, scrie Hotnews.ro.

FOTO SuperBet, cu o prezentare pe Maracana, și-a făcut intrarea pe piața braziliană, la meciul de fotbal cu Argentina CITEȘTE ȘI FOTO SuperBet, cu o prezentare pe Maracana, și-a făcut intrarea pe piața braziliană, la meciul de fotbal cu Argentina

Anunțul său vine după ce, începând cu data de 5 octombrie, „X” a început să ascundă titlul și descrierea pentru linkurile și articolele de presă distribuite pe platformă, menținând doar caseta cu imaginea sau imaginea „de copertă”, cum mai este denumită ea.

Elon Musk și-a asumat atunci acea decizie, afirmând că „vine direct de la mine”. „Estetica (rețelei de socializare) va fi cu mult îmbunătățită”, a declarat el pe „X”.

Când un utilizator al rețelei de socializare l-a tachinat acum privind inversarea propriei decizii, Musk a precizat că titlurile articolelor de presă vor fi afișate diferit odată cu noua schimbare.

Ministrul Cercetării: Singura zonă în care putem depăși foarte multe națiuni e tehnologia; a doua limbă vorbită în Silicon Valley e româna CITEȘTE ȘI Ministrul Cercetării: Singura zonă în care putem depăși foarte multe națiuni e tehnologia; a doua limbă vorbită în Silicon Valley e româna

„Nu, titlul va fi în suprapus în imagine deasupra, cu URL-ul suprapus jos, cum este acum - fără pixeli verticali suplimentari folosiți”, a explicat el joi.

El a adăugat că detestă „acele casete uriașe cu URL” care erau afișate în designul anterior al platformei. Musk nu a explicat însă motivele pentru noua modificare.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
x