eMAG a angajat 20 de studenți și absolvenți în urma unui program de internship

eMAG a angajat 20 de studenți și absolvenți în urma unui program de internship
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 sep 2017

eMAG a angajat 20 de studenți și absolvenți pe poziții full-time și part-time din cei 25 care au fost recrutați în a patra ediție eMAG Talent Internship, program derulat în perioada iulie – august. În total, peste 1.000 de studenți au aplicat la program în acest an. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dintre cei 20 de studenți, 11 au ocupat poziții în echipele de Software Development din București, Craiova și Iași, 3 au fost angajați în departamentul de Web&Mobile Platform și câte unul în echipele de Commercial, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development și Legal

EXCLUSIV Tranzacție de 9 milioane dolari în IT, o firmă din Craiova cumpărată de o companie din Germania CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție de 9 milioane dolari în IT, o firmă din Craiova cumpărată de o companie din Germania

“Și cel de-al patrulea an de eMAG Talent Internship ne-a dat marea șansă de a ne (re)conecta la generații noi de studenți și absolvenți, încă din primele etape ale procesului nostru de recrutare. Am urmărit să construim o echipă de 25 de interni, cu potențial de creștere, nativi digital, capabili încă din acest moment de start al carierei lor să înțeleagă complexitatea business-ului nostru. Timp de două luni, au beneficiat de un program de învățare accelerată care le-a oferit o viziune de ansamblu asupra principalelor procese din spatele platformei eMAG sub îndrumarea mentorilor implicați din fiecare echipă. La finalul programului, 20 dintre ei au rămas să lucreze în continuare cu noi”, spune Cristina Șolea, manager de recrutare în cadrul eMAG.

Companie românească înființată în 2001, eMAG este cel mai mare retailer online din România, fiind prezent și în Bulgaria, Ungaria și Polonia, fiind administrat de Dante International.

În anul 2016, afacerile eMAG au crescut la aproape 2,5 miliarde de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
internship