Exclusive Networks finalizează achiziția Veracomp, prezent și în România

Exclusive Networks finalizează achiziția Veracomp, prezent și în România
scris 12 ian 2021

Veracomp, distribuitor IT în 19 țări din Europa Centrală și de Est, a finalizat vânzarea către francezii de la Exclusive Networks.

Tranzacția a fost agreată în luna septembrie.

VIDEO LG prezintă un televizor transparent CITEȘTE ȘI VIDEO LG prezintă un televizor transparent

Grupul Veracomp, fondat în 1991, are prezență directă în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Croația, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Bulgaria și desfășoară activități de distribuție în 19 țări din Europa Centrală și de Est.

Compania este prezentă în România din anul 2007 prin Veracom Europe SRL, o companie cu capital mixt, româno-polonez (grupul polonez Veracomp - acționar majoritar, iar antreprenorul român Cătălin Matei - acționat minoritar).

În 2019, subsidiara din România a Veracom a avut afaceri de peste 75 milioane de lei, în creștere puternică de la 44,3 milioane de lei în 2018.

Exclusive Networks, fondată în Franța în 1995, este prezentă în peste 100 de țări și are 50 de sucursale pe cinci continente, înregistrând o creștere dinamică a veniturilor în toate regiunile. În 2019, valoarea obținută din vânzarea de soluții din portofoliul Exclusive Networks s-a ridicat la 2,4 miliarde euro, în creștere cu 17% față de anul precedent. 

viewscnt
Afla mai multe despre
veracomp
vanzare veracomp
veracomp europe
veracomp romania
exclusive networks