Extasy, primul start-up Tech al fondatorului UNTOLD și Neversea, atrage noi investitori. Compania caută personal

Extasy, primul start-up Tech al fondatorului UNTOLD și Neversea, atrage noi investitori. Compania caută personal
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 apr 2021

Extasy, aplicația de experiențe cu care, în decembrie 2020, fondatorul UNTOLD, Bogdan Buta împreună cu Sveatoslav Veaceslav Vizitiu, un prieten din studenție, și-au făcut debutul ca antreprenori în tehnologie, a atras alte 650.000 de euro de la investitori, în runda de Seed.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aplicația, care poate fi testată de utilizatorii iOS, a atras investitori precum Voicu Oprean, fondatorul companiei de software din Cluj-Napoca AROBS, Patrick Ciorcilă, co-fondator SportsFestival, fondul de investiții Early Game Ventures, Cristina Filip, partener în cadrul firmei de avocatură Filip& Company, și Avi Cicirean, organizatorul evenimentului Brand Minds în România.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Aplicația va fi disponibilă din luna iunie. Pentru early adopters, respectiv cei care vor să testeze aplicația în varianta Beta iOS, sunt înscrieri pe site.

Cu această ocazie, Extasy își mărește echipa și caută personal în zone precum development, marketing, digital, growth, customer support.

În prezent, evaluarea business-ului a crescut de la 3,5 milioane de euro în luna decembrie, la 6,5 milioane de euro în prezent, iar investiția din primul stadiu (pre-seed- suma necesara pentru a dezvolta ideea/proiectul) a crescut la 1 milion de euro.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

“Varianta BETA pentru sistemul de operare iOS este disponibilă pentru cei interesați pe site-ul extasy.com. Ne dorim să lansăm oficial aplicația pentru toți utilizatorii, în luna iunie. Am adunat deja câteva zeci de furnizori de experiențe în aplicație atât din România, cât și din străinătate. Ne dorim să generăm un ecosistem antreprenorial în jurul acestei aplicații și să încurajăm cât mai mulți tineri să își dezvolte un business în această zonă de experiențe pe care să îl înscrie pe Extasy”, spune Bogdan Buta, fondatorul Extasy.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

În al doilea semestru din 2021 aplicația va fi lansată oficial în orașele principale din țară, urmând ca, până la finalul anului, să cuprindă toate orașele importante din România. În 2022, Bogdan Buta si echipa intenționează să o extindă în diferite piete din Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
extasy
bogdan buta
sveatoslav veaceslav vizitiu