Facebook a atins pragul de 1 miliard de vizitatori într-o singură zi

Facebook a atins pragul de 1 miliard de vizitatori într-o singură zi
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 aug 2015

Rețeaua de socializare Facebook a avut pe 24 august 1 miliard de vizitatori, conform anunțului făcut de către Mark Zuckerberg, fondatorul companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Luni, una din șapte persoane de pe Pământ a folosit Facebook pentru a se conecta cu prietenii sau cu familia sa", a scris Mark Zuckerberg, care a adăugat că acesta este doar începutul.

La sfârșitul lunii iulie, Facebook a anunțat că nu mai puțin de 1,49 miliarde de oameni intră pe Facebook cel puțin o dată pe lună. Cei mai mulți utilizatori ai rețelei sunt în SUA, Europa și India.

Facebook a fost înființată în anul 2004, fiind la început o rețea închisă pentru studenții de la Harvard. Facebook are un succes enorm și în România, ultimele date arătând că există 8 milioane de conturi pe rețeaua de socializare.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
mark zuckerberg