Facebook a descoperit o breșă de securitate care ar fi afectat 6,8 milioane de utilizatori

Facebook a descoperit o breșă de securitate care ar fi afectat 6,8 milioane de utilizatori
scris 14 dec 2018

Facebook a anunțat vineri că e posibil ca 6,8 milioane de utilizatori să fi fost afectați de un bug, care a folosit rețeaua de socializare pentru a permite altor aplicații să acceseze fotografii ale utilizatorilor, potrivit Reuters.

Compania a anunțat într-un articol publicat pe blogul companiei că problema a fost rezolvată, dar că ar fi afectat până la 1.500 de aplicații create de 876 de dezvoltatori, scrie Agerpres.

iPhone-urile interzise în China vor putea reveni pe piață după un update de software CITEȘTE ȘI iPhone-urile interzise în China vor putea reveni pe piață după un update de software

Facebook a precizat că este posibil ca aplicațiile să fi avut acces la o cantitate mai mare de fotografii decât în mod obișnuit, timp de 12 zile, în perioada 13 septembrie - 25 septembrie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
facebook
bresa