Facebook consolidează conținutul video

Facebook consolidează conținutul video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 iul 2023

Secțiunea dedicată conținutului video din Facebook are un nou design și aduce la un loc tot ce înseamnă video, inclusiv filmările verticale în format Reels.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Facebook își reorganizează secțiunea video după exemplul Instagram, aducând toate formatele video în același loc. Aici vor fi găzduite filmările normale, cele verticale (Reels) și transmisiunile directe.

La fel ca celelalte secțiuni ale platformei sociale, noua secțiune va dispune de mai multe tab-uri, pentru conținutul recomandat, cel venit de la persoanele și paginile urmărite, muzică etc.

WhatsApp va ascunde numărul de telefon al utilizatorilor în comunități CITEȘTE ȘI WhatsApp va ascunde numărul de telefon al utilizatorilor în comunități

În loc de Facebook Watch, secțiunea dedicată conținutului video se va numi de acum, simplu, Video.

O altă schimbare notabilă este integrarea în cadrul acestei secțiuni a funcțiilor de editare video disponibile până acum doar pentru Reel-uri. De acum înainte, aceleași facilități de editare vor fi disponibile pentru toate tipurile de conținut video postate în cadrul platformei.

Integrarea între Reel-urile de pe Facebook și cele pe pe Instagram este acum mai strânsă, în ideea oferirii unei replici și mai puternice la TikTok. Această integrare oferă acum posibilitatea comentării direct pe Facebook la filmările verticale venite pe Facebook din Instagram.

Noua secțiune Video a început să fie implementată și va devenite vizibilă în următoarele zile atât în cadrul aplicațiilor mobile, cât și pe versiunea web.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
instagram
video
reels