Facebook își va dubla spațiile de birouri deținute la Londra, dând un vot de încredere Marii Britanii

Facebook își va dubla spațiile de birouri deținute la Londra, dând un vot de încredere Marii Britanii
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iul 2018

Facebook își va dubla prezența la Londra, prin cumpărare a aproape 56.000 de metri pătrați de spații de birouri în două clădiri din King’s Cross, unde vor exista 6.000 de posturi de lucru, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania nu a precizat câte locuri de muncă noi va crea în capitala britanică, dar anticipează că numărul de angajați va ajunge la 2.300 până la sfârșitul anului. Anul trecut, Facebook a înființat 800 de locuri de muncă în Londra, scrie News.ro.

Directorul general al Facebook pentru Europa de Nord, Steve Hatch, a declarat că Facebook a dezvoltat multe din produsele sale importante, inclusiv serviciul Workplace și aplicațiile pentru căștile de realitate virtuală Oculus, la Londra.

Tranzacție: PayU achiziționează unul dintre cei mai importanți jucători de tehnologie de plăți din Israel CITEȘTE ȘI Tranzacție: PayU achiziționează unul dintre cei mai importanți jucători de tehnologie de plăți din Israel

”Informațiile de astăzi reflectă angajamentul nostru față de Marea Britanie și dorința noastră de dezvoltare a afacerii și a economiei britanice”, a afirmat Hatch într-un comunicat.

Anunțul Facebook reprezintă un vot de încredere acordat Marii Britanii, într-o perioadă de incertitudini provocate de ieșirea țării din Uniunea Europeană, la primăvarea viitoare. Eșecul unui acord comercial cu UE ar putea provoca un Brexit dur, care ar putea afecta creșterea economică și locurile de muncă.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
londra