Facebook Messenger oferă noi funcții de control parental

Facebook Messenger oferă noi funcții de control parental
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 iun 2023

Meta anunță implementarea unor noi opțiuni pentru părinții care vor să controleze modul în care copii comunică folosind Facebook Messenger.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe lângă funcțiile integrate anterior în ceea ce Meta numește Family Center, părinții și tutorii vor ști de acum cât timp folosesc cei mici Facebook Messenger.

De asemenea, părinții vor putea să vadă cine poate trimite mesaje propriului copil și cine poate vedea postările acestuia în format Story.

Meta lansează un abonament pentru căștile de VR CITEȘTE ȘI Meta lansează un abonament pentru căștile de VR

Pentru fiecare modificare pe care cei mici o aduc setărilor de siguranță și intimitate sau listei de contacte, părinții vor primi o notificare.

Conform companiei americane, aceasta este doar prima parte a unui set de îmbunătățiri pe care facilitățile de control parental le primesc, urmând să fie adăugate și alte opțiuni pe viitor.

Pentru început, noutățile sunt implementate în Marea Britanie, Canada și Statele Unite, urmând ca restul lumii să aibă acces la aceste în următoarele luni.

Cu aceeași ocazie, Meta adaugă o notificare care este afișată celor mici când ajung să petreacă mai mult de 20 de minute pe Facebook. Compania spune că ia în calcul implementarea unei opțiuni similare și pentru Instagram.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
facebook messenger
control parental