Apple va repara problema de greutate a căștii Vision Pro cu o curea suplimentară

Apple va repara problema de greutate a căștii Vision Pro cu o curea suplimentară
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 iun 2023

Testele interne au arătat că Apple Vision Pro este prea grea pentru unii dintre purtători, iar soluția companiei americane va fi să vândă o curea în plus, care să țină mai bine casca pe cap.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Înainte de prezentarea oficială a căștii Vision Pro, doar un număr foarte limitat de oameni au putut să o testeze. Asta pentru ca Apple să poată păstra cât mai mult secretele din jurul acesteia.

După prezentarea oficială, casca a fost dată spre testare unui număr mai mare de angajați ai companiei. Așa s-a putut observa că, pentru unii dintre aceștia, casca devine prea grea după două ore de purtare.

Google se pregătește să introducă un nou brand pentru laptopuri CITEȘTE ȘI Google se pregătește să introducă un nou brand pentru laptopuri

Apple nu a spus până acum cât cântărește Vision Pro, însă, din câte se pare, casca este suficient de grea pentru a nu fi confortabilă pentru toată lumea, mai ales după mai mult timp de folosire.

Soluția pe care Apple a găsit-o se pare că este adăugarea unei curele peste capul utilizatorului. Rolul acestei va fi acela de a distribui mai omogen greutatea căștii.

Însă, această curea nu va fi inclusă în pachet, ci va fi vândută separat. Apple nu o consideră un element esențial, ci unul ce va fi necesar doar anumitor utilizatori.

Apple Vision Pro costă oricum 3.500 de dolari, iar compania americană este cunoscută pentru prețurile mari cu care-și vinde accesoriile. Așa că, cei care plănuiesc să cumpere o cască Vision Pro trebuie să pregătească bani și pentru accesoriile necesare, precum cereau suplimentară sau lentile de corecție Zeiss necesare celor care au dioptrii.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
casca
vr
ar
vision pro