Facebook publică, dintr-o eroare, posturi vechi ale utilizatorilor

Facebook publică, dintr-o eroare, posturi vechi ale utilizatorilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 dec 2016

Un nou bug de Facebook afectează o parte a utilizatorilor rețelei sociale. De această dată, posturile vechi ale acestora sunt readuse în actualitate de Facebook.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Un număr semnificativ de utilizatori se plâng că Facebook le postează, din nou și automat, posturi mai vechi. Aceștia s-au trezit că poze, clipuri video și link-uri postate în urmă cu mai mult timp au apărut din nou pe propriul timeline, dar, de data aceasta, sub o dată recentă.

Problema nu este doar una care să-i deranjeze pe cei afectați de acest bug, ci are menirea de a aduce confuzie și în rândul prietenilor acestora. Asta pentru că pe wall-ul lor apar, dintr-o dată, știri vechi.

Aplicațiile de desktop pentru Windows vor funcționa și pe dispozitivele mobile CITEȘTE ȘI Aplicațiile de desktop pentru Windows vor funcționa și pe dispozitivele mobile

Deocamdată nu se cunoaște cauza acestei probleme, iar reprezentanții Facebook nu au răspuns interpelărilor. Din cauza comportamentului similar, este posibil ca acest bug să aibă legătură cu facilitatea Year In Review - acel șir agasant de conținut care readuce în actualitate postări din timpul anului care se încheie.

Bug-ul vine la puțin timp după altă problemă care a creat nervozitate și amuzament, după caz, în rândul utilizatorilor. Mai mulți oameni au fost declarați decedați, în mod eronat. Printre falșii răposați s-a numărat inclusiv Mark Zuckerberg.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook