Pokemon Go încearcă să recucerească jucătorii cu noi personaje

Pokemon Go încearcă să recucerească jucătorii cu noi personaje
scris 9 dec 2016

Creatorii jocului de mobil bazat pe realitatea augmentată Pokemon Go speră că un nou val de personaje va readuce, cel puțin parția, succesul aplicației, potrivit USA Today.

Detaliile despre noile personaje care vor putea fi vânate de jucători urmează să fie oferite pe 12 decembrie, de către dezvoltatorii aplicației.

Pe lista deja lungă de recorduri doborâte de Pokemon Go se adaugă titlul pentru cel mai puțin timp necesar ajungerii la 500 de milioane de dolari venituri de către un joc. Pokemon Go a depășit, din punctul de vedere al vitezei cu care a generat venituri, jocuri precum Candy Crush Saga, Puzzle & Dragons sau Clash of Clans. Acesta a avut nevoie de numai 60 de zile pentru a genera jumătate de miliard de dolari.

Totodată, jocul celor de la Niantic a devenit aplicația cea mai descărcată în prima săptămână de la lansare și a fost jocul care a ajuns cel mai rapid la 50 de milioane de descărcări din Apple Store.

Companii de renume, printre care Google, Samsung sau Sony, pun bazele Global VR Association CITEȘTE ȘI Companii de renume, printre care Google, Samsung sau Sony, pun bazele Global VR Association

 De atunci, entuziasmul utilizatorilor a scăzut, mulți renunțând la joc după o vreme. Jocul a reprezentat o noutate, ceea ce a atras curioșii, însă mulți au renunțat după un timp, cu atât mai mult cu cât căutarea monstruleților este mai distractivă, în majoritatea țărilor, vara.

Jocul, care a stârnit un adevărat fenomen la momentul lansării, a fost dezvoltat de compania Pokemon, la care Nintendo deține o participație de 32%, și compania Niantic, din San Francisco, a cărei participație nu a fost făcută publică.

viewscnt
Afla mai multe despre
pokemon go
joc
utilizatori
apple
personaje
candy crush
jucatori
niantic
nintendo