Facebook va avea funcții matrimoniale „pentru relații pe termen lung”

Facebook va avea funcții matrimoniale „pentru relații pe termen lung”
scris 2 mai 2018

Facebook a anunțat în cadrul conferinței anuale F8 că va lansa un serviciu de dating opțional în cadrul aplicației sale principale.

„Acest serviciu va fi pentru relații pe termen lung, nu doar pentru aventuri” a declarat șeful companiei, Mark Zuckerberg, pe scena conferinței F8 dedicată dezvoltatorilor.

Funcțiile matrimoniale, deși vor fi integrate în aplicația principală, vor fi complet opționale – pot fi activate doar de cei care doresc să le folosească.

Va exista un profil pentru întâlniri, separat de profilul de Facebook și fără vreo legătură cu statutul relațiilor din cadrul rețelei sociale. Acest profil nu va fi vizibil prietenilor, ci doar persoanelor din afara grupului de prieteni.

Zuckerberg riscă să petreacă o noapte în turnul Big Ben, dacă nu va accepta invitația de audiere în Parlamentul britanic CITEȘTE ȘI Zuckerberg riscă să petreacă o noapte în turnul Big Ben, dacă nu va accepta invitația de audiere în Parlamentul britanic

Designul profilului matrimonial va fi similar altor cu cel al aplicații similare, precum Tinder, iar Facebook va acorda o importanță specială comunităților, prin integrarea cu grupurile și evenimentele din cadrul rețelei sociale.

Comunicarea se va putea face prin intermediul unei funcții noi de chat, dedicate special în acest sens și fără vreo legătură cu Facebook Messenger, aplicație care nu oferă tocmai cea mai mare intimitate.

Facebook nu a anunțat o dată pentru lansare, însă a spus că va reveni cu mai multe informații anul acesta, după o primă fază de testare.

Cu noile funcții matrimoniale, Facebook va intra în competiție directă cu Match Group, companie care deține aplicații foarte populare pe acest segment, precum Tinder și OkCupid.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
matrimonial