Facebook va avea o secțiune dedicată sănătății mentale

Facebook va avea o secțiune dedicată sănătății mentale
scris 7 oct 2020

Compania americană va lansa în cadrul propriilor produse instrumente pentru sprijinirea sănătății mentale și emoționale a utilizatorilor în vreme de pandemie.

Facebook spune că va lansa în curând un centru de resurse dedicate sănătății emoționale și mentale, care va cuprinde informații și ghiduri create de experții în domeniu și care va pune utilizatorii în legătură cu specialiști.

Secțiunea Emotional Health va putea fi găsită în tab-ul More și va fi disponibilă la nivel global. Conținutul de aici va fi în mare parte localizat, cu ajutorul surselor și experților din fiecare țară.

Coronavirusul favorizează creșterea criminalității cibernetice CITEȘTE ȘI Coronavirusul favorizează creșterea criminalității cibernetice

Nu doar aplicația Facebook va beneficia de acest gen de facilități. Ele se vor regăsi, în diverse forme, și în celelalte aplicații importante ale companiei.

În WhatsApp, bot-ul WHO Health Alert va facilita utilizatorilor accesul la Ghidul Digital de Gestionare a Stresului, creat de Organizația Mondială a Sănătății.

Messenger va include stickere speciale, create de OMS pentru a le fi mai ușor utilizatorilor să vorbească despre problemele emoționale și despre gândurile legate de sinucidere.

În fine, pe Instagram vor fi disponibile ghiduri pentru îmbunătățirea sănătății mentale create special pentru adolescenți și alte grupuri de persoane vulnerabile.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebookm sanatate
stres
pandemie