Facebook va transmite în direct meciuri din Liga americană de baseball

Facebook va transmite în direct meciuri din Liga americană de baseball
scris 19 mai 2017

Compania Facebook Inc a încheiat un acord cu Liga americană de baseball pentru a transmite în direct 20 de meciuri din acest sezon, câte unul în fiecare vineri, începând din 19 mai, informează Reuters.

Facebook a anunțat, joi, că transmisiunile vor fi disponibile tuturor utilizatorilor rețelei de socializare din Statele Unite ale Americii, scrie News.ro.

Reuters a scris în luna februarie că Facebook și Liga americană de baseball (Major League Baseball) se aflau în discuții pentru a transmite în streaming câte un meci pe săptămână, ca parte a unui demers agresiv al companiei de a deveni o destinație pentru sporturi transmise în direct.

Alte firme de internet americane rivale se întrec pentru a oferi programe similare. Twitter Inc a anunțat un acord în această lună cu WNBA pentru a transmite meciuri de baschet feminin, iar în aprilie, Amazon.com Inc a anunțat că va transmite în streaming meciuri de fotbal masculin, printr-un acord încheiat cu NFL.

VIDEO&FOTO Vodafone România pune în vânzare noul model Nokia 3310. Care este prețul CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Vodafone România pune în vânzare noul model Nokia 3310. Care este prețul

Pentru difuzarea meciurilor de baseball, Facebook a anunțat că va utiliza un feed de la o emisiune locală a unei echipe participante.

”Meciurile de baseball sunt experiențe unice în care se implică întreaga comunitate, întrucât ritualurile din tribune sunt adesea la fel de importante pentru fani ca acțiunea din teren. Distribuind câte un meci în direct pe săptămână pe Facebook, Major League Baseball poate reimagina această experiență socială la scală națională”, a spus Dan Reed, responsabilul de parteneriate sportive la nivel global al Facebook.

Facebook a transmis că are o medie zilnică de aproximativ 182 de milioane de utilizatori activi din SUA și Canada.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
facebook
liga de baseball