Firma clujeană Accesa, joint-venture cu germanii de la Ratiodata

Firma clujeană Accesa, joint-venture cu germanii de la Ratiodata
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 aug 2020

Accesa, una dintre cele mai importante companii de tehnologie din România, își consolidează poziția în industriile de Asigurări și Servicii Financiare, Medicală și Telecomunicații prin intermediul unui joint-venture cu Ratiodata GmBH. 

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Ratiodata GmbH este unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme și servicii IT din Germania în domeniile tehnologiilor pentru industria bancară și digitalizarea documentelor. Compania are circa 1.300 de angajați în 14 locații și sucursale în Germania și venituri de aproximativ 330 milioane de euro. 

Asocierea de tip joint venture Ratiodata Accesa Romania SRL (RARo), cu sediul în Cluj-Napoca, va furniza servicii de outsourcing IT în domenii precum consultanță, dezvoltare software și servicii, testare, suport operațional în IT și managed services.

EXCLUSIV Impactul coronavirusului asupra Vodafone România: vânzările au scăzut cu 4% în aprilie și mai față de nivelul bugetat. Prognoză de reducere a vânzărilor cu 5% și a numărului de clienți cu 4% până în martie 2021 CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Impactul coronavirusului asupra Vodafone România: vânzările au scăzut cu 4% în aprilie și mai față de nivelul bugetat. Prognoză de reducere a vânzărilor cu 5% și a numărului de clienți cu 4% până în martie 2021

Serviciile sunt furnizate în România, iar centrul de date este în Germania. Conducerea este formată din directorii generali Martin Greiwe, Iulian Iuga, Klemens Baumgärtel și dr. Michael Stanka.

Cu sediul în Cluj-Napoca, România, și cu birouri în Zurich, Oradea și Munchen, Accesa are  o echipă de peste 700 de angajați, din peste 20 de centre de competențe.

viewscnt
Afla mai multe despre
accesa
ratiodata