Flagship-urile Samsung din 2019 ar putea avea baterii cu capacitate mult mai mare decât până acum

Flagship-urile Samsung din 2019 ar putea avea baterii cu capacitate mult mai mare decât până acum
scris 21 ian 2019

Atât smartphone-urile din viitoarea serie Galaxy S10, cât și primul smartphone pliabil al celor de la Samsung, ar putea să aibă în dotare baterii cu capacități semnificativ mai mari decât în anii anteriori.

Pe clasica filială de informații furnizate uneori cu generozitate de producătorii de componente se vehiculează faptul că cel puțin unul din modelele seriei Galaxy S10 va avea în dotare o baterie de 5.000 mAh.

Dacă informația se adeverește, ar putea fi o creștere semnificativă a capacității bateriei față de flagship-urile anterioare. În comparație, anul trecut cea mai mare baterie din seria Galaxy S9 a fost de 3.500 mAh pe modelul S9+.

De cealaltă parte, Galaxy F, primul smartphone pliabil al celor de la Samsung, pare să fie plin de surprize, iar una dintre acestea vine din partea bateriei sau, mai bine spus, a bateriilor.

Apple a rescos la vânzare un smartphone lansat în urmă cu trei ani pentru utilizatorii cărora nu le plac ecranele prea mari CITEȘTE ȘI Apple a rescos la vânzare un smartphone lansat în urmă cu trei ani pentru utilizatorii cărora nu le plac ecranele prea mari

Galaxy F ar urma să aibă în dotare două baterii, fiecare cu o capacitate de 3.100 mAh. Astfel, capacitatea totală oferită de acest smartphone ar ajunge la impresionanta cifră de 6.200 mAh.

În prezent, majoritatea smartphone-urilor se bazează pe o baterie cu o capacitate cuprinsă între 3.000 și 4.000 mAh.

Samsung va profita de formatul pliabil al lui Galaxy F, care va avea două laturi în stânga și în dreapta mecanismului de pliere de pe centru dispozitivului. Fiecare latură va găzdui, se pare, o baterie de 3.100 mAh.

Rămâne de văzut care este compromisul făcut de Samsung pentru acomodarea bateriilor de capacitate mai mare. În mod normal, grosimea și greutatea dispozitivului ar trebui să crească odată cu dimensiunea bateriei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
galaxy s10
galaxy f