Fossil Group vinde către Google tehnologie destinată smartwatch-urilor, pentru 40 de milioane de dolari

Fossil Group vinde către Google tehnologie destinată smartwatch-urilor, pentru 40 de milioane de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 ian 2019

Fossil Group vinde către Google drepturi de proprietate inelectuală legate de tehnologie destinată smartwatch-urilor, pentru 40 de milioane de dolari, acțiunile producătorului de ceasuri crescând cu până la 11% în urma informației, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urma vânzării, o parte din echipa de cercetare și dezvoltare care lucrează la tehnologia respectivă va fi transferată la Google, scrie News.ro.

Acordul va fi finalizat în ianuarie, potrivit Fossil.

Presa bulgară: Telekom România ar putea fi vândută unui afacerist bulgar, care a preluat operațiunile din Albania ale companiei CITEȘTE ȘI Presa bulgară: Telekom România ar putea fi vândută unui afacerist bulgar, care a preluat operațiunile din Albania ale companiei

”Venirea la Google a tehnologiei și echipei Fossil Group demonstrează angajamentul nostru față de industria dispozitivelor purtabile”, a spus Stacey Burr, vicepreședinte pentru managementul produselor la Wear OS, o platformă pentru smartwatch-uri a Google.

Fossil, care a lansat recent o nouă ofertă numită ‘Sport’, alături de Wear OS, a arătat că smartwatch-urile au devenit categoria cu cea mai rapidă dezvoltare.

”Împreună cu Google, partenerul nostru de inovații, vom continua să ne dezvoltăm în domeniul dispozitivelor purtabile”, a declarat Greg McKelvey, director pentru strategia și segmentul digital al Fossil.

viewscnt
Afla mai multe despre
fossil group
google
smartwatch