FOTO Apple lansează o extensie pentru folosirea și sincronizarea parolelor între device-urile proprii și Chrome

FOTO Apple lansează o extensie pentru folosirea și sincronizarea parolelor între device-urile proprii și Chrome
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 feb 2021

Producătorul iPhone-ului a lansat o extensie pentru versiunea de Windows a browser-ului Chrome, prin care utilizatorii dispozitivelor sale vor avea acces mai ușor la parolele pe care le folosesc pentru a accesa serviciile online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

iCloud Passwords, cel mai nou produs software lansat de Apple, este o extensie pentru Chrome de Windows pe care utilizatorii o pot folosi împreună cu aplicația iCloud pentru sistemul de operare dezvoltat de Microsoft.

Cea mai nouă versiune a aplicației iCloude pentru Windows are o nouă opțiune, care privește parolele. După activare, aceasta va sincroniza parolele între Safari pentru iOS, iPadOS și MacOS, pe de o parte, și cele din Chrome pentru Windows, pe de cealaltă parte.

Livrările de telefoane Huawei pe piața din China s-au prăbușit din cauza sancțiunilor americane CITEȘTE ȘI Livrările de telefoane Huawei pe piața din China s-au prăbușit din cauza sancțiunilor americane

În acest scop, utilizatorul este îndrumat să instaleze extensia iCloud Passwords în browser-ul Chrome. Aceasta va realiza o sincronizare bidirecțională, transferând datele atât dinspre Safari către Chrome, cât și dinspre Chrome către Safari.

Prin intermediul extensiei, utilizatorii pot folosi în Chrome de Windows parolele generate și salvate în Safari, dar pot să folosească și pe Safari parolele pentru conturile online create în Chrome.

iCloud Passwords se alătură celorlalte instrumente pentru sincronizarea datelor personale disponibile în cadrul aplicației iCloud pentru Windows. Aceasta poate sincroniza în prezent fișierele salvate în iCloud Drive, fotografiile și filmările personale, mail-urile, task-urile, contactele, calendarele, bookmark-urile și, acum, parolele.

FOTO Apple lansează o extensie pentru folosirea și sincronizarea parolelor între device-urile proprii și Chrome

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
parole
safari
chrome