Platforma de brokeraj Robinhood a atras peste 1 miliard de dolari de la investitorii existenți

Platforma de brokeraj Robinhood a atras peste 1 miliard de dolari de la investitorii existenți
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2021

Platforma de brokeraj Robinhood a atras vineri peste 1 miliard de dolari de la investitorii existenți, pe fondul tensiunilor create de volumul mare al tranzacțiilor din această săptămână și nemulțumirea clienților, celebrităților și politicienilor provocată de restricționarea unor acțiuni foarte solicitate, transmite Reuters, preluată de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Între acționarii actuali ai Robinhood se află fondurile de investiții Sequoia Capital și Ribbit Capital, care i-au oferit joi finanțare de urgență, potrivit New York Times.

Alstom finalizează achiziția Bombardier Transportation, grupul extins cu venituri de aproape 16 miliarde euro. Companiile, prezente și în România CITEȘTE ȘI Alstom finalizează achiziția Bombardier Transportation, grupul extins cu venituri de aproape 16 miliarde euro. Companiile, prezente și în România

”Suntem încântați să anunțăm că am atras peste 1 miliard de dolari de la acționarii existenți pentru a continua să investim în creșterea noastră record. Este un semn puternic de încredere din partea investitorilor care ne vor ajuta să continuăm să ne servim clienții”, a afirmat un purtător de cuvânt al Robinhood pe email.

Firma a accesat și o linie de credit pentru a avea fonduri care să asigure continuarea tranzacțiilor, după ridicarea restricțiilor.

Această rundă de finanțare a survenit într-o perioadă crucială pentru Robinhood, care să pregătește și pentru o ofertă publică inițială intens urmărită, în acest an.

viewscnt
Afla mai multe despre
platforma robinhood
gamestop
reddit