FOTO Apple va schimba brandul pentru conturile folosite de utilizatorii dispozitivelor sale

FOTO Apple va schimba brandul pentru conturile folosite de utilizatorii dispozitivelor sale
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 mar 2024

Apple va schimba brandul pentru conturile folosite de utilizatorii dispozitivelor sale, care se vor numi, în curând, Apple Account.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Apple ID este contul de care utilizatorii dispozitivelor Apple au nevoie pentru o serie întreagă de facilități, de la sincronizarea informațiilor între device-uri, până la achiziționarea aplicațiilor sau abonamentelor.

Introdus în urmă cu mulți ani, acesta este pe punctul de a-și schimba denumirea - în loc de Apple ID, acesta urmează a fi redenumit în Apple Account.

Florida restricționează accesul persoanelor sub 16 ani la rețelele de socializare. Ce state americane au luat decizii asemănătoare CITEȘTE ȘI Florida restricționează accesul persoanelor sub 16 ani la rețelele de socializare. Ce state americane au luat decizii asemănătoare

Conform surselor anonime citate de Bloomberg, schimbarea va avea loc în toamna acestui an, când va fi lansat iOS 18.

Nu există o explicație clară pentru care Apple face acest rebranding. Se poate bănui că Apple încearcă să evite confuziile, mai ales în contextul în care, în unele regiuni, iPhone poate găzdui acte de identitate (ID-uri) digitale.

iOS 18 se preconizează a fi unul dintre cele mai cuprinzătoare update-uri pentru sistemul de operare folosit de iPhone. Acesta va introduce primele funcții de AI dezvoltate de Apple sau preluate de la alte modele lingvistice și, din câte se pare, va oferi o libertate mai mare în ceea ce privește personalizarea ecranului principal.

FOTO Apple va schimba brandul pentru conturile folosite de utilizatorii dispozitivelor sale

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple id
apple account
iphone