FOTO Facebook anunță un nou design pentru Messenger

FOTO Facebook anunță un nou design pentru Messenger
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 mai 2018

Mark Zuckerberg a anunțat că Facebook pregătește un nou design pentru aplicația de chat Messenger, cu accent pe simplitate și ușurință în utilizare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Facebook Messenger va primi în curând un nou design care va scuti utilizatorul de încărcarea aplicației actuale și va oferi un aspect mai clar care va face utilizarea mai ușoară și mai rapidă.

Vorbind despre noua interfață, Zuckerberg a repetat în mai multe rânduri cuvintele „curat” și „rapid” pentru a scoate în evidență principiile de la care s-a plecat în crearea noului design al aplicației.

A fost simplificat meniul din partea inferioară a ecranului, care va avea doar trei secțiuni. Butoanele pentru camera foto și comunicarea video stau acum în partea de sus a aplicației.

Facebook va avea funcții matrimoniale „pentru relații pe termen lung” CITEȘTE ȘI Facebook va avea funcții matrimoniale „pentru relații pe termen lung”

Deși Facebook nu a vorbit și de facilități, cel mai probabil compania lui Zuckerberg nu a eliminat vreuna din numeroasele funcții ale aplicații, ci le-a redistribuit într-o nouă organizare.

Noul design al aplicației Messenger va aduce și o temă cu fundal negru, care va consuma mai puțină energie pe din ce în ce mai numeroasele  smartphone-uri dotate cu ecrane OLED, acolo unde fiecare pixel negru înseamnă un led stins și, automat, economie de energie.

Facebook a început să lucreze la noul design încă de la începutul acestui an, iar lansarea va avea loc „foarte, foarte curând”.

FOTO Facebook anunță un nou design pentru Messenger

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
messenger