FOTO iPhone 15 Pro are putea avea un nou buton pentru oprirea sunetului

FOTO iPhone 15 Pro are putea avea un nou buton pentru oprirea sunetului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 mai 2023

Seria iPhone 15 urmează să aducă upgrade-uri minore față de iPhone 14, iar cele mai multe schimbări vor putea fi văzute la modelele Pro, acolo unde Apple se bucură de o marjă mai mare de profit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Inițial, Apple a vrut să înlocuiască butoanele fizice de pe latura stângă a modelelor Pro din seria iPhone 15 cu o funcție capacitivă, asemănătoare cu butonul Touch ID, care să ofere o funcție touch și să simuleze comportamentul butoanelor fizice prin vibrații.

Ultimele informații din rândul partenerilor Apple și a producătorilor de accesorii arată, însă, că gigantul american, din cauza unor probleme tehnice, a renunțat, deocamdată, la ideea butoanelor capacitive.

iOS 17 ar putea aduce o schimbare de design pentru Control Center și mai multe alte îmbunătățiri CITEȘTE ȘI iOS 17 ar putea aduce o schimbare de design pentru Control Center și mai multe alte îmbunătățiri

Totuși, va există, din câte se pare, o schimbare la nivelul butoanelor. În cazul modelelor Pro, slider-ul pentru oprirea sunetelor va fi înlocuit de un buton normal. Acest buton nu va apărea și pe celelalte modele ale seriei.

De asemenea, schițele făcute în CAD arată că „umflătura” camerelor foto de pe spate va fi mai mare, ceea ce coincide cu zvonurile conform cărora va fi adăugat un obiectiv cu zoom periscop. Acest obiectiv ar urma să se regăsească doar pe modelul Pro Max.

Toate aceste supoziții vor fi confirmate (sau infirmate) în septembrie, când Apple va prezenta oficial noua serie iPhone 15.

FOTO iPhone 15 Pro are putea avea un nou buton pentru oprirea sunetului

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 15
smartphone