Twitter va percepe un comision de 10% din abonamentele pentru conținut ale creatorilor, după primul an

Twitter va percepe un comision de 10% din abonamentele pentru conținut ale creatorilor, după primul an
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2023

CEO-ul Twitter, Elon Musk, a declarat vineri că platforma de socializare va percepe un comision de 10% din abonamentele de conținut ale creatorilor, după primul an, deoarece compania caută să monetizeze conținutul de pe site în încercarea de a-și diversifica sursele de venituri, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La începutul acestei luni, Musk a declarat că utilizatorii platformei de socializare vor putea să le ofere urmăritorilor lor abonamente la conținut, inclusiv texte de lungă durată și videoclipuri de câteva ore, potrivit News.ro.

El a mai spus că Twitter nu va percepe un comision din câștigurile generate de abonamentele de conținut, în primele 12 luni.

Giganții americani ai tehnologiei mizează în stil mare pe inteligența artificială și reduc costurile pentru alte activități CITEȘTE ȘI Giganții americani ai tehnologiei mizează în stil mare pe inteligența artificială și reduc costurile pentru alte activități

Musk a adus schimbări la Twitter pentru a crește veniturile, după ce veniturile din publicitate ale platformei au scăzut anul trecut, în perioada de până la achiziția sa de 44 de miliarde de dolari, încheiată în octombrie.

El a adăugat că partea percepută de companie din veniturile abonamentelor pe platformele iOS și Android va scădea la 15% în al doilea an, de la 30% în primul.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
elon musk