FOTO LG Electronics a lansat în România modelul LG Q72018

FOTO LG Electronics a lansat în România modelul LG Q72018
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 sep 2018

LG Electronics a lansat în România modelul LG Q72018, cel mai nou smartphone LG din gama de mijloc a seriei Q, ce oferă funcții premium ce se regăsesc de obicei pe smartphone-uri vârf de gamă, mai scumpe. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Modelul LG Q7 are o cameră foto de 5 MP cu un obiectiv Super Wide Angle de 100°, ce surprinde mai mult din fundal sau mai mulți prieteni. O altă funcție nouă pentru LG Q7 este Modul Portret, ce permite utilizatorilor să-și facă selfie-uri cu fundal estompat, pentru un efect bokeh plăcut. 

VIDEO&FOTO Facebook a prezentat o nouă cască de realitate virtuală, numită Oculus Quest CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Facebook a prezentat o nouă cască de realitate virtuală, numită Oculus Quest

LG include și QLens pe noul Q7, funcție ce permite camerei foto să îmbunătățească experiența utilizatorilor în privința căutării de imagini și cumpărăturilor online.

Telefonul este dotat și cu DTS:X, ce aduce un sunet virtual 3D surround de până la 7.1 canale pe căștile utilizatorilor.

Modelul LG Q7 are un design 2.5D Arc Glass, cu margini rotunjite, făcând dispozitivul confortabil de ținut și de operat cu o singură mână. Carcasa metalică și rama metalică de pe spatele noului Q7 pot rezista activităților energice ale utilizatorilor activi, grație standardului IP68 de rezistență la apă și praf.

Senzorul de amprente, localizat convenabil pe spatele telefonului, sub obiectivul camerei foto, nu doar că permite deblocarea facilă a telefonului, dar poate fi folosit și ca declanșator pentru camera foto sau utilizat pentru a face capturi de ecran și a controla bara de notificări.

LG Q7 este disponibil în România începând din luns septembrie, la toți operatorii de telefonie mobilă.

FOTO LG Electronics a lansat în România modelul LG Q72018

viewscnt
Afla mai multe despre
lg electronics
lg q72018