Primele probleme cu noile iPhone-uri: recepția pentru date și wi-fi

Primele probleme cu noile iPhone-uri: recepția pentru date și wi-fi
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 sep 2018

O parte din utilizatorii care și-au achiziționat noile modele de iPhone în primul weekend se plâng de recepția slabă a semnalului de date și wi-fi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai mulți proaspăt posesori de iPhone XS și iPhone XS Max au postat pe forumul oficial Apple și pe Reddit pentru a se plânge de calitatea semnalului pentru conexiunea wireless dar și pentru cea de date.

Conform celor afectați, noile iPhone-uri au viteze mai mici de transfer decât modelele vechi, în aceleași locuri și aceleași condiții, fără nicio explicație evidentă.

Din mesajele postate până acum problema nu pare a fi limitată la o anumite regiune ori un anumit operator, ci are indicativele unui bug general.

VIDEO&FOTO Facebook a prezentat o nouă cască de realitate virtuală, numită Oculus Quest CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Facebook a prezentat o nouă cască de realitate virtuală, numită Oculus Quest

Pentru cei afectați, problemele de semnal sunt cu atât mai frustrante cu cât noile iPhone-uri au un chipset nou, care ar trebui să ofere viteze semnificativ mai mari decât modelele mai vechi.

Principalul suspect din informațiile oferite de cei afectați de aceste probleme pare să fie noua versiune de iOS. Cel mai probabil iOS 12 are un bug care ar putea fi reparat cu ocazia primului update minor.

Apple nu a comentat problema, compania americană având obiceiul de a comunica doar în cazuri speciale.

viewscnt
Afla mai multe despre
iphone
apple