FOTO OnePlus își lansează primul televizor împreună cu un nou flagship

FOTO OnePlus își lansează primul televizor împreună cu un nou flagship
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 sep 2019

Producătorul chinez și-a prezentat noul vârf de gamă, smartphone-ul OnePlus 7T. Alături de acesta, OnePlus și-a lansat și primul televizor, care are la bază tot sistemul de operare Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

OnePlus 7T, al doilea și ultimul flagship al companiei pentru acest an, aduce upgrade-uri importante pentru camera foto și ecran.

Sistemul foto este compus din trei camere. Alături de camera principală de 48MP, mai există o cameră tele de 12MP care face posibil mărirea optică 2X, dar nu dispune de stabilizare optică și o cameră ultrawide cu 16MP care poate cuprinde un unghi de 117 grade.

Ecranul Fluid AMOLED are 90Hz, timpul rapid de răspuns fiind vizibil în special în jocuri și conținutul video. Acesta măsoară 6,55 inch, are rezoluție 1080p și suportă HDR10+.

iPhone-urile de anul viitor ar putea semăna cu iPhone 4 CITEȘTE ȘI iPhone-urile de anul viitor ar putea semăna cu iPhone 4

Noul smartphone se bazează pe chipset-ul Snapdragon 855+, 8GB RAM, 128/256 GB stocare și o baterie de 3.800mAh mAh.

OnePlus 7T va fi livrat cu Android 10 și va ajunge prima oară în India, undeva va costa aproximativ 490 euro respectiv 516 euro.

OnePlus TV este numele primului televizor al producătorului chinez, care, la fel ca smartphone-ul 7T, va fi lansat mai întâi în India, unde va costa în jurul a 900 euro.

Este un televizor cu ecran QLED de 55 inch, care folosește Android TV și suportă Dolby Vision și HDR10+. OnePlus TV suportă și comenzi vocale, fiind compatibil atât cu Google Assistant, cât și cu Alexa.

FOTO OnePlus își lansează primul televizor împreună cu un nou flagship

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone
tv
oneplus