FOTO Prima imagine cu Galaxy S10 confirmă o parte din zvonurile care preced lansarea

FOTO Prima imagine cu Galaxy S10 confirmă o parte din zvonurile care preced lansarea
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 ian 2019

Prima fotografie cu smartphone-ul Galaxy S10, următorul top de gamă Samsung, a ajuns online pe căi neoficiale și pare să confirme informațiile privind designul vehiculate până acum.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Imaginea a fost postată pe Twitter de jurnalistul american Evan Balss și este parțial cenzurată pentru a ascunde aplicațiile de pe ecranul principal. Pot fi însă observate principalele caracteristici constructive ale părții frontale.

În primul rând, se poate vedea camera foto frontală care este integrată într-un orificiu creat direct în ecran, mai precis în colțul din dreapta sus al acestuia.

În jurul camerei frontale se poate observa o ramă circulară neagră destul de lată, care o face să pară mai mare decât este în realitate și care văduvește ecranul de câțiva milimetri.

Asus lansează actualizarea la cea mai recentă versiune de Android pentru smartphone-ul ZenFone 5. Primul smartphone al producătorului taiwanez actualizat la Android 9 Pie CITEȘTE ȘI Asus lansează actualizarea la cea mai recentă versiune de Android pentru smartphone-ul ZenFone 5. Primul smartphone al producătorului taiwanez actualizat la Android 9 Pie

În al doilea rând, se confirmă faptul că, datorită integrării camerei frontale în orificiul din ecran, Galaxy S10 nu va avea breton. Rama de deasupra ecranului este dreaptă și foarte îngustă.

Nu același lucru se poate spune și despre rama de sub ecran, care ocupă mai mult spațiu. Nu atât cei câțiva milimetri ocupați în plus sunt probleme aici, ci lipsa unei simetrii între zona superioară și cea inferioară a părții frontale.

FOTO Prima imagine cu Galaxy S10 confirmă o parte din zvonurile care preced lansarea

Din informațiile de până acum, se pare că Galaxy S10 va fi disponibil în trei versiuni, plus o a patra numită Beyond X, cu un ecran mai mare și 1 TB spațiu intern de stocare.

Viitorul flagship Samsung ar urma să folosească un senzor de amprente ultrasonic integrat în ecran și va putea încărca wireless alte dispozitive dacă utilizatorul se simte generos.

Lansarea oficială a lui Galaxy S10 va avea loc pe 20 februarie și va putea fi văzut, cel mai probabil, în cadrul târgului Mobile World Congress de la Barcelona care va începe pe 25 februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s10
smartphone