FOTO Samsung a prezentat cel mai ieftin smartphone 5G al companiei

FOTO Samsung a prezentat cel mai ieftin smartphone 5G al companiei
scris 2 sep 2020

După smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold2, prezentat marți, care costă 2.000 de euro, Samsung le aduce aminte utilizatorilor că vinde și telefoane mai ieftine, chiar dotate cu 5G.

Într-un anunț de forță, în care se regăsesc mai multe produse noi, Samsung a prezentat, extrem de succint, un smartphone cu 5G din gama de mijloc, numit Galaxy A42 5G, despre care oficialii companiei au spus că va fi cel mai ieftin telefon Samsung cu 5G.

Cât de ieftin va fi în realitate acest dispozitiv, se va afla abia spre finalul anului, când va ajunge pe piață. Reprezentanții companiei au evitat să ofere prețul cu care viitorul smartphone va fi comercializat.

FOTO Samsung a prezentat smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold2 CITEȘTE ȘI FOTO Samsung a prezentat smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold2

Nici în ceea ce privește specificațiile tehnice cei de la Samsung nu au fost mai generoși. Au spus doar că are un ecran OLED de 6,6 inch și va fi disponibil doar pe negru.

Ecranul OLED reprezintă un aspect interesant în sine, pentru un telefon din clasa de mijloc. Această tehnologie a fost până acum în apanajul flagship-urilor care gravitează în jurul a 1.000 de euro și ne face să credem că A42 5G va fi plasat în partea superioară a gamei midrange - adică va fi ceva mai scump decât media, probabil la peste 2.000 - 2.500 de lei

FOTO Samsung a prezentat cel mai ieftin smartphone 5G al companiei

Cu aceeași ocazie, Samsung a mai anunțat o serie de produse, dintre care se remarcă încărcătorul wireless Wireless Charger Trio, care poate încărca simultan trei dispozitive și se pare că va costa (pe surse) aproximativ 100 de euro.

Au mai fost anunțate Galaxy Tab A7, o tabletă cu ecran de 10,4 inch, și brățara de fitness Galaxy Fit2, care promite o autonomie de până la 3 săptămâni, alături de o serie de electrocasnice.

FOTO Samsung a prezentat cel mai ieftin smartphone 5G al companiei

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
5g