FOTO Samsung a prezentat smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold2

scris 1 sep 2020

După teaser-ul din urmă cu aproape o lună, când doar l-a arătat publicului, Samsung și-a prezentat, pe bune de această dată, noul smartphone pliabil Galaxy Z Fold2.

Fold2 este urmașul primului smartphone pliabil Samsung, cel retras de producătorul coreean pentru reparații capitale chiar înainte de lansarea pe piață. De aceea, noul device are sarcina de a arăta că Samsung a învățat între timp din greșeli și de a recâștiga încrederea pierdută.

Ca și versiunea de anul trecut, ecranul lui Fold2 este compus din două părți mai mici, atunci când device-ul este deschis, ajungând să măsoare 7,6 inch, ceea ce nu mai sună la fel de impresionant ca anul trecut, acum când majoritatea producătorilor vin cu ecrane care se apropie de 7 inch fără pliere.

Apple produce peste 75 de milioane de iPhone-uri cu 5G pentru a le vinde anul acesta CITEȘTE ȘI Apple produce peste 75 de milioane de iPhone-uri cu 5G pentru a le vinde anul acesta

Acest ecran are o rezoluție de 1768 x 2208 pixeli și suportă HDR10+.

FOTO Samsung a prezentat smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold2

Ecranul secundar, care poate fi folosit când device-ul este pliat, măsoară 6,2 inch și este un AMOLED cu 816 x 2260 pixeli rezoluție.

Fold2 folosește un sistem foto compus din 3 camere de 12 MP, același sistem care există și pe Note20.

La baza smartphone-ului stă Snapdragon 865+, un chipset cu 8 nuclee, secondat de 12 GB memorie RAM. Spațiul de stocare va fi de 256 GB respectiv 512 GB în funcție de versiune. Bateria are o capacitate de 4.500 mAh.

Nu lipsește suportul 5G pentru Sub6 și mmWave, standardul din urmă fiind și cel mai rapid din noua generație.

Galaxy Z Fold2 va fi disponibil din 18 septembrie în 4 culori: argintiu metalic, auriu metalic, roșu metalic și albastru metalic. Prețurile încep de la 1,999 euro.

FOTO Samsung a prezentat smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold2

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
fold2
galaxy
smartphone pliabil