Furnizorul indian de soluții software Wipro deschide al treilea centru din România și angajează IT-iști

Furnizorul indian de soluții software Wipro deschide al treilea centru din România și angajează IT-iști
scris 12 sep 2017

Furnizorul indian de soluții software și de outsourcing Wipro Limited a deschis la Timișoara un centru de excelență pentru industria auto (CoE), care va deservi producători auto din întreaga lume și unde intenționează să angajeze ingineri software cu experiență și proaspăt absolvenți.

Acesta este al doilea centru de dezvoltare al Wipro din Timișoara și al treilea la nivel național. Primul centru a fost deschis la București în 2008, iar al doilea a fost inaugurat în 2014.

Pentru a găzdui numărul în creștere de angajați, Wipro și-a extins spațiile de birouri la este 12.000 metri pătrați în București și la peste 3.000 metri pătrați în Timișoara.

Grupul belgian Evadix iese de pe piața românească după 12 ani. Afacerile din România, preluate de americanii de la Bemis, listați la New York și cu vânzări de 4 miliarde dolari CITEȘTE ȘI Grupul belgian Evadix iese de pe piața românească după 12 ani. Afacerile din România, preluate de americanii de la Bemis, listați la New York și cu vânzări de 4 miliarde dolari

"Centrul de excelență din Timișoara este situat în apropiere de unii dintre clienții noștri de top din Europa și ne așteptăm la un răspuns favorabil din partea lor, atât în ceea ce privește soluțiile software incorporate, cât și în privința tehnologiilor emergente", a declarat Anita Ganti, Senior Vice President și șeful diviziei PES (Product Engineering Services) a Wipro.

"România oferă o rezervă importantă de ingineri software talentați", a adăugat acesta.

Wipro nu a precizat câți oameni vrea să angajeze la noul centru din Timișoara. În prezent, compania are peste 1.200 de angajați în România, care deservesc mai mult de 30 de clienți din Europa, în domenii precum retail, industria bunurilor de larg consum, telecom și industria prelucrătoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
wipro
centru excelenta auto
timisoara
deschidere
angajari