Google a anunțat conferința I/O din 2024

Google a anunțat conferința I/O din 2024
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 mar 2024

I/O, cel mai important eveniment anual organizat de Google, are loc, la fel ca în anii trecuți în luna mai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google a anunțat oficial că evenimentul I/O, dedicat, în principiu, dezvoltatorilor, va debuta anul acesta pe 14 mai și va ține, la fel ca în trecut, două zile.

Chiar dacă a pornit ca un eveniment dedicat dezvoltatorilor și menit să le ofere acestora posibilitatea de a se pregăti din timp pentru viitoarele schimbări, I/O este locul în care Google prezintă numeroase noutăți legate de propriile produse.

Google a plătit recompense în valoare de 10 milioane de dolari anul trecut CITEȘTE ȘI Google a plătit recompense în valoare de 10 milioane de dolari anul trecut

Cu siguranță, Google va anunța noutățile pe care le pregătește pentru viitoarea versiune de Android și aplicațiile care fac parte din acesta.

Nu vor lipsi nici noutățile hardware, legate în special de smartphone-urile dezvoltate de companie. Este posibil ca în cadrul acestui eveniment Google să lanseze smartphone-ul Pixel 8A.

Însă, un accent deosebit va fi pus, cu siguranță, pe inteligența artificială, la care compania lucrează intens de când OpenAI a lansat ChatGPT.

Google ar putea anunța atât noutăți legate strict de modelul său lingvistic Gemini, cât și modalități în care acesta va fi integrat și mai strâns în produsele sale hardware și software.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
conferința
i/o
android
pixel
gemini