Copilot for Security va fi lansat în aprilie

Copilot for Security va fi lansat în aprilie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 mar 2024

După ce a anunțat, în urmă cu două săptămâni, ca va lansa o soluție de AI generativ pentru securitatea cibernetică, Microsoft spune acum că aceasta va deveni disponibilă de luna viitoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Copilot for Security este o soluție pentru experții în securitate cibernetică, conform companiei americane, pe care îi poate ajuta să dezvolte protecții împotriva amenințărilor.

Bazată atât pe GPT-4, cât și pe un model lingvistic creat special pentru securitate cibernetică de Microsoft, Copilot for Security este, în esență, un chatbot.

Programul TikTok de monetizare a efectelor video ajunge în România CITEȘTE ȘI Programul TikTok de monetizare a efectelor video ajunge în România

Experții în securitate cibernetică pot obține de la chatbot informații despre cele mai recente incidente de securitate și felul în care acestea se manifestă.

Microsoft a început să testeze soluția încă de anul trecut. Aceasta deține informații despre 78 de trilioane de semnale zilnice pe care compania le strânge în zona de securitate cibernetică.

Copilot for Security va fi vândut pe baza unui model pay-as-you-go. De la 1 aprilie, cei interesați vor trebui să plătească patru dolari pentru o oră de utilizare.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
chatbot
ai
copilot for security