Google are în lucru două smartphone-uri pliabile

Google are în lucru două smartphone-uri pliabile
scris 21 sep 2021

Gigantul american Google, care-și dezvoltă, mai nou, propriile chipset-uri, lucrează nu la unul, ci la două smartphone-uri care se pliază.

Google a început lucrul la un al doilea smartphone pliabil, pe lângă cel despre care se știa că se află deja în ultimele faze ale procesului de design. Cele două poartă numele interne de cod Passport și Jumbojack.

Jumbojack este al doilea smartphone aflat în lucru și va fi lansat după Passport. Informațiile legate de Jumbojack, din păcate, sunt foarte limitate. Din câte se pare, acesta se va plia pe sistemul folosit vechile telefoane cu clapetă.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Al doilea smartphone pliabil la care lucrează Google va avea și el două ecrane, unul interior și unul exterior. Cel exterior se va stinge automat atunci când telefonul va fi deschis și va fi folosit ecranul interior, care este și mai mare.

Dacă aceste informații se vor concretiza, Google va avea o serie proprie de smartphone-uri pliabile, care vor fi similare cu Galaxy Z Fold și Z Flip ale celor de la Samsung.

Dacă despre Jumbojack nu se cunosc informații legate de lansarea pe piață, despre Passport, corespondentul lui Z Fold, se știe urmează a fi prezentat oficial cândva până la finele acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone pliabil