Google implementează funcții de AI pe smartphone-urile Pixel

Google implementează funcții de AI pe smartphone-urile Pixel
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 ian 2024

La fel ca noile flagship-uri Samsung, smartphone-urile Pixel vor beneficia de cea mai nou funcție de inteligență artificială dezvoltată de Google.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu ocazia prezentării oficiale a seriei Galaxy S24, Google a detaliat pentru prima oară o nouă funcționalitate, numită Circle to Search, bazată pe AI.

Acum, gigantul american anunță că aceeași facilitate va fi disponibilă și pe smartphone-urile sale Pixel 8 și Pixel 8 Pro din 31 ianuarie, care se întâmplă a fi exact data la care Galaxy S24 intră pe piață.

AI-ul va ajuta escrocheriile online să pară mai veridice CITEȘTE ȘI AI-ul va ajuta escrocheriile online să pară mai veridice

Circle to Search permite utilizatorilor să caute informații despre anumite fragmente de text prin simplă subliniere sau încercuire a acestora.

Este o funcție de căutare, dar una la care își aduc aportul și limbajele lingvistice ale companiei.

O altă funcție, Magic Compose, va fi disponibilă în curând și pe smartphone-urile mai vechi ale companiei, precum Pixel 6. Aceasta poate fi folosită pentru a compune texte cu ajutorul AI-ului.

Cu aceeași ocazie, Google extinde funcționalitatea senzorului de temperatură de pe Pixel 8 Pro, care poate fi folosit, în sfârșit, pentru a măsura temperatura corpului uman.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
ai
smartphone
pixel