Pixel 9 ar putea aduce un upgrade important pe partea foto

Pixel 9 ar putea aduce un upgrade important pe partea foto
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 ian 2024

Primele informații pe surse despre viitoarea serie de smartphone-uri Google descriu modele care își inspiră designul de la iPhone și aduc îmbunătățiri camerelor foto.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deși va fi lansat, cel mai probabil, abia la toamnă, primele informații neconfirmate despre Pixel 9 deja circulă pe internet, ceea nu este neapărat neobișnuit pentru smartphone-urile Google, celebre pentru incapacitatea de a păstra secretele tehnice până în momentul lansării.

91Mobiles și OnLeaks au nu doar informații tehnice despre viitorul smartphone, ci și creații grafice pentru a ilustra mai bine designul acestuia.

Doar o parte din concesiile făcute de Apple vor fi implementate pe iPad CITEȘTE ȘI Doar o parte din concesiile făcute de Apple vor fi implementate pe iPad

Astfel, se pot observa clar marginile drepte ale smartphone-ului, care arată că Google a renunțat la rotunjiri pentru un design similar cu ceea ce oferă iPhone-urile de câțiva ani deja.

La fel clară este poziționarea camerei frontale, într-o perforare centrală din partea de sus a ecranului.

Pe spatele terminalului, se vede cum Google a schimbat designul „insulei” care găzduiește camerele foto.

Pixel 9 ar putea aduce un upgrade important pe partea foto

Aici este evident faptul că Google va adăuga o cameră tele, ceea ce reprezintă un upgrade importat pe partea foto, care ar trebui să crească și mai mult calitatea fotografiilor, deși seria Pixel este deja printre cele care realizează unele dintre cele mai bune fotografii.

Google își prezintă noile smartphone-uri, de regulă, în luna octombrie, astfel că, până când acestea vor deveni oficiale, pe internet vor apărea, cel mai probabil, și restul informațiilor tehnice.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone
pixel 9