Google intenționează să își actualizeze motorul de căutare cu inteligență artificială și clipuri video

Google intenționează să își actualizeze motorul de căutare cu inteligență artificială și clipuri video
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mai 2023

Google intenționează să facă motorul său de căutare ”mai vizual, mai atractiv, mai personal și mai uman”, cu accent pe servirea tinerilor la nivel global, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, citând documente, transmite Reuters, preluată de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Mișcarea vine pe măsură ce aplicațiile de inteligență artificială (AI) precum ChatGPT câștigă rapid în popularitate, evidențiind o tehnologie care ar putea schimba modul în care operează întreprinderile și societatea.

Incident deasupra Mării Negre, aproape de România: Un Suhoi rusesc a șicanat o aeronavă poloneză CITEȘTE ȘI Incident deasupra Mării Negre, aproape de România: Un Suhoi rusesc a șicanat o aeronavă poloneză

Gigantul tehnologic își va îndepărta serviciul de ”cele 10 linkuri albastre”, care este un format tradițional de prezentare a rezultatelor căutării, și intenționează să încorporeze mai multe voci umane ca parte a schimbării, se arată în raport.

La conferința sa anuală pentru dezvoltatori I/O de săptămâna viitoare, Google ar urma să lanseze noi funcții care permit utilizatorilor să poarte conversații cu un program AI, un proiect cu nume de cod ”Magi”, a adăugat WSJ, citând persoane familiarizate cu problema.

AIEA, îngrijorată de situația de la centrala nucleară de la Zaporojie CITEȘTE ȘI AIEA, îngrijorată de situația de la centrala nucleară de la Zaporojie

Inteligența artificială generativă a devenit un cuvânt la modă în acest an, cu aplicații care captează fantezia publicului și declanșează o grabă în rândul companiilor de a lansa produse similare, despre care cred că vor schimba natura muncii.

Google, parte a grupului Alphabet, nu a răspuns imediat solicitării de comentarii a Reuters.

viewscnt
Afla mai multe despre
google motor căutare
google inteligență artificială