Google interzice aplicațiile care facilitează relații matrimoniale compensate financiar

Google interzice aplicațiile care facilitează relații matrimoniale compensate financiar
scris 4 aug 2021

Regulile magazinului oficial de aplicații pentru Android vor fi actualizate pentru a interzice aplicațiile de tip “sugar dating”.

Aplicațiile de sugar dating există de mult timp, facilitând legături între bărbați în vârstă, cu o stare materială bună, și femei tinere. Aceste aplicații permit recompensarea tinerelor cu cadouri, care pot, eventual, lua și forma banilor.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 de mil. dolari pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 de mil. dolari pentru transformarea fabricii din Otopeni

Deși Google interzicea și până acum aplicațiile care intermediază servicii sexuale, aplicațiile de sugar dating au fost trecute cu vederea, deoarece recompensa nu era explicită.

FOTO YouTube va avea un abonament special pentru cei sătui de reclame CITEȘTE ȘI FOTO YouTube va avea un abonament special pentru cei sătui de reclame

Aceste aplicații vor fi menționate clar în noile reguli ale magazinului oficial de aplicații pentru Android și vor fi eliminate de la 1 septembrie.

Google nu explică interzicerea acestor aplicații. Motivul pare să fie o nouă reglementare din Statele Unite, care elimină protecția platformelor sociale în cazul în care “promovează ori facilitează prostituția”.

Aceeași actualizare a politicilor pentru Play Store mai prevede că, după o perioadă de un an de inactivitate, conturile de developer vor fi șterse automat. Excepție vor face dezvoltatorii care dețin aplicații cu peste 1.000 de instalări sau care au înregistrat recent microtranzacții.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
aplicatii
sex
matrimoniale
android