Google lansează o aplicație pentru migrarea de la iPhone la Android

Google lansează o aplicație pentru migrarea de la iPhone la Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 apr 2022

Google a lansat o aplicație care promite să ajute utilizatorii care vor să renunțe la iPhone în favoarea unui smartphone cu Android să-și ia cu ei informațiile importante.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

“Switch to Android” este numele cele mai noi aplicații Google, o aplicație care ajută utilizatorii în exportarea datelor personale de pe dispozitivele Apple și importarea acestora pe Android.

Aplicația are în vedere un număr limitat de date, menționând fișierele multimedia, contactele și întâlnirile din calendar. Nu este posibilă, din cauza diferențelor dintre cele două platforme, sincronizarea aplicațiilor.

Apple Watch va măsura tensiunea arterială cel devreme în 2024 CITEȘTE ȘI Apple Watch va măsura tensiunea arterială cel devreme în 2024

În schimb, prin aceeași aplicație, după trecere la un telefon cu Android, este posibilă dezactivarea iMessage pentru asocierea numărului de telefon cu aplicația de comunicare implicită de pe noul telefon.

Ca și în alte cazuri, Google s-a mișcat foarte greu cu “Switch to Android”. Aceasta vine la șapte ani după ce Apple a lansat o aplicație similară, pentru migrarea datelor de la Android la iPhone.

În plus, Google pare să se miște cu mare grijă, parcă pentru a evita să supere Apple. Aplicația nu a fost anunțată oficial și nici nu apare la căutările din App Store. Poate fi accesată doar cu un link direct sau dintr-un motor de căutare.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
aplicație
migrare
iphone
android