Google lansează o funcție pentru descoperirea evenimentelor chiar în paginile de căutare

Google lansează o funcție pentru descoperirea evenimentelor chiar în paginile de căutare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 iul 2018

Motorul de căutare Google primește o componentă specializată în evenimente, permițând utilizatorilor să descopere evenimente de interes prin simpla căutare pe baza unor cuvinte cheie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Paginile de rezultate ale căutărilor în Google au acum un design special pentru evenimente. Motorul de căutare afișează informații relevante despre evenimentele active și face recomandări personalizate.

Căutările după cuvinte cheie precum „evenimente în apropiere” sau „concerte” vor scoate la iveală o listă de evenimente, afișate sub forma unor chenare care includ informații precum titlul, data de desfășurare și o poză.

Un click pe un astfel de chenar va duce la afișarea mai multor informații despre evenimentul selectat, precum și accesul la funcția de cumpărare a biletelor prin intermediul serviciilor specializate.

Mark Zuckerberg a pierdut aproape 16 miliarde de dolari din cauza scăderii acțiunilor Facebook cu 20% CITEȘTE ȘI Mark Zuckerberg a pierdut aproape 16 miliarde de dolari din cauza scăderii acțiunilor Facebook cu 20%

Google va acoperi numeroase categorii de evenimente, de la concerte și evenimente sportive, la cursuri de fotografie și lecții de gătit, oferind și o funcție de salvare pentru o revizitare ulterioară.

Cu numeroasele informații colectate de la utilizatorii săi, Google poate oferi o experiență personalizată și în acest caz. Noua funcție are o secțiune numită For You, care include evenimente ce corespund intereselor personale ale utilizatorului.

Pentru început, doar utilizatorii din Statele Unite vor putea găsi evenimente cu Google, urmând ca treptat această funcție să devină disponibilă și în alte țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
evenimente